Hundeklip

Jeg er uddannet til at klippe og trimme alle arter af hunde og jeg interesserer mig for alle slags hunde, derfor går jeg på hundeudstillinger for at se de forskellige racer og hvordan de skal holdes og se ud .

aaaa bbbb

Racer som cairnterrier, westie, jack russel, rug foxterrier, cocker, rughåret gravhund  skal alle trimmes.
Det er en teknik der er svær at lære for at det ikke gør ondt på hunden, for det må det jo ikke. Disse hunde fælder deres dækpels, det vil sige at deres øverste læg pels dør og hårsækken åbner sig for at håret kan komme ud.

dddd

Man kan se på sin hund hvornår den er klar til at blive trimmet, den vil begynde at klø sig og gnide sig op af alt ting.Så kommer den til mig og jeg tager med fingerne det yderster at håret og trækker det ud. Jeg kan love jer for at hundene elsker at blive trimmet, fordi det klør. Når den døde pels er komme af er der plads til at en ny dækpels kan komme frem.
Jeg skal huske at sige at det er meget hårdt arbejde for mig og mine fingre.

Kit Madsen
  • Hej, mit navn er Kit Madsen, og jeg er uddannet hundefrisør og hundemassør. Jeg har over 30 års erfaring med hunde og katte. Det vigtigste for mig er at din hund eller kat får en god oplevelse af at blive ordnet hos mig. Læs mere >
Facebook Pagelike Widget

Keltiskcirkel | © Udviklet af Illa Design 2016 - 2024