Om mig

Jeg købte min første hund da jeg var 16 år. Det var en skyeterrier og en udstillingshund. Det blev så en livsstil at udstille hunde. Ikke fordi jeg er et konkurence menneske, det er mere stemningen og de dejlige mennesker og hunde man møder.

Da min mand kom til havde han ingen erfaring med hunde, men det lærte han hurtigt og nu er vi ret fælles om hundelivet.
Nu har jeg 1 Tibetansk terrier – Ayla, Mandella og Mynte.
I 1979 blev jeg uddannet hunde trimmer samt katte klip og startede selvstændig omgående og siden har jeg ordnet tusinde af hunde, mest til dagligdag men også til udstilling.

I 2010 blev jeg uddannet hundemassør. Det er noget af den mest omfattende og interessante uddannelse. Jeg har stor glæde af den uddannelse og der kommer flere forskellige dyr og bliver masseret hos mig eller jeg tager ud til dem.

Jeg født med en stor empati for dyr og kan derfor meget let læse dem, der for er det også meget nemt for mig at få hundene til at være rolige, når de skal ordnes også selv om ejeren er med. Alle hunde ejerne kan ikke forstå hvordan jeg kan få hunden til at stå så stille 🙂

Hos mig taler vi næsten altid om foder, da det er ekstrem vigtigt hvad vi putter i vores dyr, jeg kan se med det samme på dyret om det får den rette foder. Derfor kan jeg også tilbyde forskellige typer foder og olier til dyr.
http://www.keltiskcirkel.dk/wp-admin/media-upload.php?post_id=40&type=image&TB_iframe=1

Kit Madsen
  • Hej, mit navn er Kit Madsen, og jeg er uddannet hundefrisør og hundemassør. Jeg har over 30 års erfaring med hunde og katte. Det vigtigste for mig er at din hund eller kat får en god oplevelse af at blive ordnet hos mig. Læs mere >
Facebook Pagelike Widget

Keltiskcirkel | © Udviklet af Illa Design 2016 - 2024